Fotoprosjekt

Jeg sitter nå med pc'en i senga, kamera på puta og ser på unkaren på tv. Jeg sitter med lekser av alle ting i ferien. Kan vel ikke egentlig kalle det ferie, men allikevel tilbake til poenget. Jeg tenkte jeg bare skulle slenge med et bilde eller to fra et prosjekt vi hadde tidligere i høst. Dette prosjektet var kjempe morsomt og veldig lærerrikt! På grunn av dette prosjektet valgte jeg å kjøpe meg et ordentlig bra kamera, og endte opp med å kjøpe et speilrefelks kamera fra nikon. Kjempe fornøyd med kameraet, det heter Nikon D3000. Uansett, prosjektet gikk ut på å ta forskjellige bilder, som hadde forskjellige innstillinger, bakgrunner osv, og til slutt levere 8 bilder inn i en mappe. Kjempe morsomt prosjekt og jobbe med, men samtidig litt slitsomt!

 
En av oppgavene var lang lukkertid, da valgte jeg å ta bildet av en "mini" foss.

En annen oppgave var pespektiver, enten fugle, froske eller normal perpesktiv. Jeg valgte froske perspektiv, med en herlig jente som modell. Jeg ELSKER dette bildet, på grunn av den blå bakgrunnen og den ekstremt vakre modellen!

Har dere hatt en liknende oppgave? :)


  • Dato:21.02.2011
  • Klokken:23:12
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

Johanne - Spørsmålsrunde!

Dato: 21.02.2011 Klokken: 23:13

ja, det har jeg:D

marismestad

Dato: 21.02.2011 Klokken: 23:16

Johanne: hihi, morsomt! :)

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits