bare 8 uker igjen...

Det begynner og bli en stund siden jeg har blogget nå, har hatt så mye å gjøre så har helt glemt det. Jeg kommer sterkere tilbake, lover! uansett nå driver jeg og blar gjennom alle bildene mine, herregud så mye minner jeg har. Så utrolig mye rart, koselig og morsomme ting jeg har gjort jeg må le.

Plutselig kom jeg tilfeldigvis over mappen fra en sydentur jeg var på for en stund siden. Jeg var på tur sammen med, sammen med farmoren min, søstra mi og kusina mi og noen andre så klart, men uansett jeg blir så syykt misunnelig. Det er rett og slett ren pining å se på! Jeg var sommerbrun og gikk rund i kjole og shorts, ligger ved havkanten og soler meg! Nei uff, jeg greier ikke beskrive hvor mye jeg lengter etter sommern nå! Jeg er så lei snø, regn og sånn mørkt grumsete vær, alt jeg vil ha nå er vår og sommer! Jeg vil kaste bort alle vinterjakkene og bare finne frem de splitter nye sommer klærne! Jeg vil gå barbeint i gresset og kjenne sola steke på ryggen, det er alt jeg vil nå!

Heldigvis for meg skal jeg starte sommern litt tidligere enn dere kanskje, jeg skal nemmelig til syden i påskeferien, fy fillern som jeg gleder meg! Akkurat det samme stedet som jeg har vært før, med farmoren min+ resten. Når jeg setter meg på det flyet om 8 uker, da skal jeg nyte livet fullt ut! Det er en så deilig følelse og jeg kan nesten ikke vente! 


savn..


 


                                                                                  my cousin ↔  my sister

Alle sammen, smiiiiiil! hehe

  • Dato:27.02.2011
  • Klokken:00:46
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits