VM GULL!

ÅÅ så deilig det er å være norsk nå! GULL til stafett jentene idag var herlig!

Med en gang jeg kom hjem fra skolen idag løp jeg inn i stua og satte meg i sofaen for å se på VM. Ski har egentlig aldri vært min "greie" men i det siste har jeg begynt å like ski bare mer og mer! Fy fillern så nervøs jeg blir når noen for Norge skal gå et løp, uansett om det er herrer eller damer så blir jeg like ivrig hver gang. Å som jeg skulle ønske vi hadde ferie nå, vinterferien var definitivt en uke for tidlig! Jeg skulle ønske jeg satt på tribunen i Holmenkollen og heiet frem Norge. Har hørt at det er utrolig stemning og det må være et minne for livet bare å ha vært der og heie frem NORGE!
Marit Bjørgen, Kristin Størmer Steira,  Therese Johaug og Vibeke Skofterud- ÅÅÅ så stolt jeg er! :)

Skole dagen imorgen blit litt anderledes enn vanlig, først skal jeg ha noen vanlig skoletimer, mens etter det skal jeg opp til vidregående skole for å være dommer i noe greier som jeg ikke helt husker hva er. I tillegg så er det stafett for gutta og jeg både gruer og gleder meg. Uheldigvis for meg er jeg på skolen da, men får sikkert høre resultatet senere på dagen!

Ser du på VM og har du vært i Holmenkollen? :)

  • Dato:03.03.2011
  • Klokken:23:29
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits