Et minne for livet!

For en uke! Norge har tatt utrolig mange medaljer under årets VM, og vet dere hva? Igår var jeg i Oslo for å se medalje utdelingen av jentenes 30 kilometer og laghopp for gutta. Søstera mi,Hanne og jeg hadde ingen planer om å dra, men akkurat i siste liten fikk vi lyst til å dra allikevel! Først kjørte vi bil inn til Lillestrøm og tok toget videre til Oslo. Å herregud, det var så sinnsykt mange folk der, men for et minne! Stemningen var så sinnsykt på topp, og det var utrolig gøy. I førsten så jeg ikke så veldig mye, for det var veldig trangt, men så fant Hanne og jeg et gjerde som vi kunne stå på, og da fikk vi se HELE scenen. ET MINNE FOR LIVET! ♥

Nå sitter jeg klistret foran TV-skjermen og ser på 50 kilometeren for gutta.  Mamma og pappa sitter på tribuna i holmenkollen nå og jeg skulle ønske jeg var der!  Jeg er utrolig spent og jeg gleder meg kjempe masse. HEIA PETTER! Det er helt utrolig hvor glad jeg har blitt i ski, etter bare å ha sett på VM den siste tiden. Jeg synes det er så trist at det er den siste dagen med VM, skulle ønske det var mye lenger!

GRATULERER MED GULLET, THERESE JOHAUG!
- Jeg er så utrolig glad for  at Therese Johaug. Hun har gjort det så utrolig bra under hele VM og jeg undet henne virkelig denne gull medaljen.

         

Senere idag har jeg planer om å ta meg en tur i sola, gå meg en ski tur og kanskje spise litt godis og da selvfølgelig kvikk lunsj! Selv om det er søndag, og skole imorgen er det ingen grunn til ikke å kose seg og nyte den siste dagen! ♥

  • Dato:06.03.2011
  • Klokken:13:26
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits