Fredagskos!

Unskyld folkens for lite blogging, denne uken har vært utrolig stressende. MASSE lekser+ fremføringer og innleveringer på skolen, jobbing og trening. Det har derfor ikke blitt så mye tid med pc'en.  Men nå er det endelig helg og jeg skal prøve å blogge så mye jeg kan og rekker!

Nå er det endelig fredag og helgen venter, selvom jeg liksom skal ha fri, er det ikke det allikevel. I morgen tidlig drar jeg for å jobbe i seks timer mens på søndag er det håndball kamp. Jeg gleder meg masse, er lenge siden jeg har spilt kamp, for forrige gang det var kamp var jeg syk. Det er den første kampen jeg har stått over, og jeg har sikkert spilt over tusen kamper! Men nå er det fredag, så skal nyte den mest mulig. Etter en uke med både hard og morsom trening hver eneste dag, skal de bli deilig å sitte i kose klær med masse godis og se på one tree hill. Perfekt fredagskos!
Fredaaag, beste dagen i uken!
- Forresten har jeg ny genser, kjøpte den da jeg var i Oslo under medalje utdelingen forrige uke. ELSKER DEN! ♥

Hvilken dag liker du best i uken? :)

  • Dato:11.03.2011
  • Klokken:21:14
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

Emma

Dato: 11.03.2011 Klokken: 22:05

du er vakkker!

jeg liker mari og emma dagen aller best i uken!!

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits