Dag 4 - mitt drømmebryllup!

Tenkte jeg skulle fortsette litt på den 10 dagers greia, som jeg startet med for en stund siden. Jeg har altså kommet til dag 4, der jeg skal fortelle om mitt perfekte bryllup.

Jeg tror at alle vi jenter har vårt drømme bryllup inni hodet. Hvordan brudekjolen skal se ut, stedet det skal være, hvordan kaken skal være, hvordan drømmemann skal være osv, vi har alle hatt våre tanker og jeg skal nå dele mitt drømmebryllup for dere.

Kjole, hår og ring:
Når jeg gifter meg så vil jeg ha en utrolig fin kjole, som er stroppeløs som masse glitter, perler og pynt. Når jeg kommer gående vil jeg at folk får det WOW utrykket, fordi de synes kjolen er så nydelig!
Kanskje noe likt som denne?


Jeg vil ha håret opp på min drømmedag, noe som dette kanskje?

Og en eksklusiv ring, sånn som denne:På bryllups reise vil jeg dra til et land hvor det er varmt og godt, med lange strender og fine omgivelser.
Kanskje bahamas? 


  • Dato:11.03.2011
  • Klokken:21:47
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

Johanne - svarer på alle kommentarer

Dato: 11.03.2011 Klokken: 21:49

fint:)!

Emma

Dato: 11.03.2011 Klokken: 22:05

GLEDER MEG TIL BRYLLUPPET!! gleder meg til å enten være den vakkreste brudepiken din, eller forlover(a)? hahaha, blir bra :D

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits