Endelig helg!

Endelig er denne uken over, det har vært skikkelig mye stress og så mye å gjøre at nå er jeg super duper glad for at den er over og at det endelig er helg!  Denne helgen kommer til å bli utrolig morsom, først og fremst så skal jeg spille håndball kamp, noe som jeg gruer meg til forresten! Skal møte et bra lag, så det blir nok en tøff kamp, men det er gøy å spille for det! :)
Her er nesten hele laget, mangler noen folk.

Etter kampen så skal ei vennine og jeg feire BURSDAG! Selv om vi begge hadde bursdag for lenge siden så tenkte vi at det aldri var for sent for en liten feiring. Så denne helgen kommer til å bli super koselig. Deilig med litt fri fra jobben i blant også og bare kose seg med venner!  INGEN ER BEDRE ENN DEN FLOKKEN HER:
 
Bursdags barna:)


Hva skal du i helgen? :)

  • Dato:18.03.2011
  • Klokken:17:55
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits