slapp dag..

Helgen er over, og jeg ser frem til en ny uke. Nå er det faktisk bare 4 uker igjen til jeg drar, og  jeg gleder meg så sinnsykt masse, det vet dere fra før! Kan nesten ikke vente på å komme meg litt vekk, koble vekk alt, bare slappe av og ha det gøy!

Men nok om det, dere skulle bare visst hvordan jeg har det nå, eller rettere sagt kroppen min. Kroppen min er kjempe sår, vond, smertefull, blå(blåmerker), øm, slapp og en masse annet. Syting? ja, hva kan man si etter en hard kamp med mye fihthing inne på streken er det ikke så veldig rart. Det var en slitsom, men samtidig veldig morsom kamp. Selv om vi tapte så er jeg utrolig stolt av jentene og jeg ser virkelig frem til cup sammen med dem. Det er noe av det morsomste jeg vet,  ikke bare fordi det er håndball, men også på grunn av miljøet og alt det morsomme vi gjør! Er ikke så lenge til det heller gitt.

Nå er det på tide å følge med på fotball, for nå er endelig tippeligaen i gang igjen, det er så GØY!

  • Dato:20.03.2011
  • Klokken:20:21
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits