Dag 5 -Favoritt kjendiser!

Fortsetter litt med den 10-dagers greia. Kommet til dag nummer 5 nå, og jeg skal legge ut bilder av to  TV-kjendiser jeg liker, men jeg tror jeg kommer til å gjøre om litt på den, for på de 2 første er det to jeg " ser opp til" Mens de 2 andre er TV kjendisene jeg liker!

Therese JohaugJeg liker Therese Johaug så utrolig godt, først og fremst så er hun så utrolig flink på ski, og ikke minst en utrolig bra idrettsutøver.  Jeg digger også den positive energien hennes også må jeg ikke glemme den utrolig søte latteren da. 

Camilla Herrem

Hva kan jeg si? Denne jenta er og forblir best! Hun er helt syk ute på håndball banen. Hvordan er det mulig å være så rask og samtidig så god? Jeg digger henne og hun er en av grunnen til at jeg synes håndball er så gøy!

Sofia Bush/ Brooke Davis

Sofia Bush er så utrolig pen, jeg blir så sjalu. Nå vet ikke jeg rikitg nok hvordan hun er i virkeligheten da, men sånn som jeg tror hun er så liker jeg henne! Jeg liker henne særlig godt hvor hun spiller rollen som  Brooke Davis i "One Tree Hill" !

Jessica Alba
Hva annet kan en egentlig si enn: DØDSPEN! Digger henne da hun spiller rollen i filmen " Good Luck Chuck"  • Dato:20.03.2011
  • Klokken:21:21
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits