Herlig start på helgen!

For en utrolig bra start på helgen, først så er jeg så utrolig glad for at det er sol og at det stadig blir mindre og mindre snø! ( Idag har det vært helt blå himmel, derfor sovnet jeg på solsenga mi, med pleddet rundt meg i strålende sol vær! Deilig!)


Men også  fordi jeg i går kveld,  var sammen med noen helt utrolige jenter. Det var så utrolig morsomt og ikke minst koselig , og jeg kommer aldri til å glemme det! ♥ Kjempe bra start på helgen!

I dag skal jeg bare slappe av sammen med søstrene mine, spise masse godis og kose meg for å lade opp til siste håndball kamp for sesongen.. Det er på en måte litt godt, men samtidig kjempe trist, men vi skal jo på cup sammen så det blir jo morsomt!

Så lenge jeg har blogget ganske lite denne uken, på grunn av skole stress, jobbing og trening derfor så legger jeg bare ut noen bilder.  Enjoy!
Outfit fredag 25.mars 2011- Klar for skole! 08.00

Outfit fredag 25.mars 2011- Klar for jentekveld! 20.00

Hva skal du i helgen? :)

 

  • Dato:26.03.2011
  • Klokken:17:54
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits