Oij, helg allerede!

Helgen er her endelig igjen! Føler at denne uken har gått sinnsykt fort, men godt er det! Blir bare mindre og mindre dager til jeg drar. Faktisk bare 16 dager igjen nå!  

Jeg kom hjem fra trening for ca to timer siden, og nå har jeg nettopp laget taco til familien. ÅÅ, jeg elsker taco, det er det beste jeg vet! Hver fredag så spiser vi det, og jeg bare ELSKER det! Jeg blir aldri lei, og det er like godt hver eneste gang. Kan spise det hele helgen jeg, hvis jeg får lov. 

I kveld skal jeg bare slappe av foran tv'en, finne en fin film, kanskje favoritt filmen ikveld? kose meg med en hel masse godis og legge meg tidlig. Imorgen er det opp og hopp på jobb klokken 08.00 igjen! Etter jobb skal jeg finne på noe gøy, men det skal jeg ikke fortelle enda. Forteller dere det kanskje imorgen! 

Bilder fra skolen idag: 


Synes dere at uken går fort?:) 

- Mari Smestad

  • Dato:01.04.2011
  • Klokken:18:28
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits