Vet dere hva?

Vet dere hva? Nå er jeg ferdig med både engelsk,norsk og nynorsk tentamen! Nå har jeg bare matte igjen, men det er ikke før på tirsdag neste uke, så skal feire så lenge. Det har ikke bitt så mye blogging denne uken, på grunn av tentamener og jobbing og masse ting jeg må gjøre men nå har jeg litt tid. 

Idag var jeg så utrolig glad da jeg fikk se at jeg hadde fått pakke i posten. Vart så ekstremt glad, skal love dere. Vet dere hva som befant seg i den? Jo, der lå de splitter nye passet mitt! Ååå, jeg ble så glad, for nå er det ikke lenge til jeg drar! Nå sitter jeg på hm.com og ser på sommer klær, tror ikke jeg rekker og bestille noe, men kan jo hende at jeg tar meg en tur innom butikken på fredag eller lørdag!

Så lenge jeg har blogget ganske lite kan jeg legge ut noen bilder fra dagene som har vært:

 
På mandag dro jeg for å se tippeliga kamp mellom Lillestrøm - Brann. Det var utrolig bra steming selv om resultatet ikke ble helt som det skulle. Jeg eLSKer lillestrøm uansett tap eller seier! Jeg synes det var utrolig gøy, elsker både laget og byen.


Crazy? emh, ja?

vært masse sammen med Emma. ALLTID koselig! ♥

  • Dato:07.04.2011
  • Klokken:16:33
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

Emma

Dato: 12.04.2011 Klokken: 18:47

Awww, mari og emma! <3

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits