smykkeprosjekt!

Skoledagen idag har vært veldig deilig. Vi har smykkeprosjekt, selv om det egentlig ikke er et smykke prosjekt, men mer et gjenbruks prosjekt! Vi har laget to plagg faktisk , av masse forskjellige matrialer. HELT utrolig morsomt, jeg har ledd så mye idag at jeg er helt sår i halsen!

Etter skolen dro Emma og jeg for å kjøpe bikini, fordi jeg trodde at bikinen ikke kom tidsnok, men idag kom bikinien jeg hadde bestilt allikevel( forresten er det bare 3 dager igjen til jeg drar, ååå som jeg gleder meg!) men fikk kjøpt meg en bikini til og en kjole! Det var en korslig,men ganske stressende dag, så lenge vi måtte rekke tilbake til håndball trening klokka 6, men vi rakk alt vi skulle gjøre så det var bra! 

Fikk desverre ikke tatt bilder av dagen idag, men med en gang jeg får bilder fra prosjektet, skal jeg vise dere! Bare å begynne å glede se! 
Koselig dag! :-)

  • Dato:13.04.2011
  • Klokken:22:15
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

emilie

Dato: 14.04.2011 Klokken: 14:28

<3

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits