torsdag

Nå sitter jeg med pc'en ved siden av meg, omringet av masse klær. Jeg sitter nemlig og pakker til turen. Jeg greier nesten ikke tro at jeg snart skal dra. Det går liksom ikke helt opp for meg og jeg greier ikke helt å forstå!

Dagen idag har vært kjempe deilig, har hatt smykkeprosjekt i dag også. Jeg har ikke fått noen bilder av klærne vi lagde enda, men kommer så fort som mulig.  Vi fikk faktisk lov til å gå litt før enn det vi pleier, fikk sjokk jeg. Dermed bestemte vi (noen venner og jeg)  oss for å kjøpe godis og boller. (selv om det bare var ei som hadde penger da, så hun spanderte på oss alle!) Allikevel, det var deilig å sitte ute og kose seg med venner og bolle. Herrrrlig!

Dette innlegget er trolig det siste innlegget jeg skriver på bloggen min før jeg drar til syden, det er så mye som skjer og jeg har mye å gjøre så tror ikke jeg rekker og blogge  noe mer før det. Men jeg skal prøve så godt jeg kan og få skrevet et lite ett, hvis jeg rekker!

Nå skal jeg legge meg i sengen og øve på RLE, tenk å legge en prøve siste dag og  siste time før ferien? Er det mulig! 


Bildene er tatt forrige gang jeg var i Gran Canaria, for 2 år siden!


  • Dato:14.04.2011
  • Klokken:23:18
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits