siste dag, før skole....

Om bare noen få timer, så er påskeferien ferdig for denne gang. Uff, det er så trist å tenke på , men en da er det bare å sette i gang å telle ned til sommerferien!♥ 

Dagen idag har vært kjempe herlig, først satt jeg ute og solet meg litt, og etter det reiste pappa og jeg på kamp for å se på lillestrøm spille. Å  endelig så vant de en kamp til! Utrolig morsomt!

Imorgen er det tilbake til hverdagen, først på skolen, deretter på jobb, og etter det på trening. Selv om det blir deilig å komme tilbake til rutinene, kommer jeg allikevel til å savne ferien kjempe masse. 

Her kommer noen flere bilder fra Gran Canaria: 

Vet det er mange bilder av meg,  men så lenge jeg ikke har fått bekreftet fra marte at jeg kan legge ut noen flere bilder enda( av hun og meg) er dette alt dere får se så lenge! 

Nå hopper jeg i senga, for å sove en god natt søvn, sove godt og drømme masse drømmer!
- nattaaa alle sammen! :)

  • Dato:25.04.2011
  • Klokken:23:32
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

Marte

Dato: 03.05.2011 Klokken: 23:58

Bare legg ut Merris :D

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits