Onsdag 11.05.11 - Outfit

Vet outfit bildene kommer litt sent, men jeg har ikke hatt tid til å blogge før nå. Å, jeg er så utrolig glad, må bare fortelle dere det. For denne uken har vært helt herliiig! Beste på lenge, jeg var nemmlig sammen med kjempe mange folk på onsdag og det var såå sinnsykt gøy, ville ikke at den dagen skulle slutte, men uheldigvis gjorde den det!  

På onsdag var det varmt! Derfor hadde jeg på meg shorts og singlett! Å, som jeg elsker sommer! ♥♥      

Hvis dere lurer på hvor klærne er kjøpt, bare spør på kommentar, så svarer jeg der, orker ikke være oppe lenger så nå går jeg faktisk og legger meg! 

Men jeg håper dere også har hatt en strålende uke, for det har jeg! Nå er det bare fredag igjen såe er det HELG! Wii, og snart er det 17.mai noe som jeg gleder meg enormt til, kan fortelle mer om det hvorfor jeg gjør det imorgen hvis jeg får tid.

Natta, alle sammen! :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits