hva vil du lese om på min blogg?

Min hverdag består av veldig mye stress, trening og skole, men nå er det endelig laaaang helg så nå får jeg heldigvis tid til å blogge litt. Problemet er at jeg til tider har litt lite og blogge om og det ender med at jeg ikke blogger i det hele tatt. Derfor hvis dere har noen forslag til hva jeg kan blogge om så er det bare å komme med de! 

Idag er det ihvertfall lørdag og jeg skal kose meg med masse GODIS, åå det er deilig. Imorgen tar jeg turen til Emma's place og er der noen dager. Før jeg drar dit må jeg nok gjøre noe matte, for klassen min vår var så utrolig heldig p kom opp i matte på skriftelig eksamen... åå, så uflaks, men allikevel det er ikke noe jeg får gjort noe med.. 

Men nå skal jeg nyte lørdagen med godiiis og one tree hill! Vi snakkes! ♥ Hvis du har noen forslag, vær så snill bare kom med de! :)

  • Dato:14.05.2011
  • Klokken:22:16
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

Stine

Dato: 18.05.2011 Klokken: 12:44

Bra blogg!

Du kan jo skrive om 16 og 17 mai, det er jo kult med litt bilder! :)

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits