Matte eksamen i boks!

Fy fader, jeg hadde matteeksamen idag og dere aner ikke hvor vanskelig den var, seriøst den var DRIIIT vanskelig. Og det som er så rart er at noen av de oppgavene vi fikk hadde jeg aldri sett før og det sto ikke noe om det i boka så jeg ble skikkelig irritert. Menmen, nå er jeg ferdig med eksamen og ser mer og mer frem til sommerferie! Noen flere som gleder seg til sommerferien?

I hvertfall dette var min siste matte test på LENGE, det skal jeg love dere! hehe. Nå er det uansett helg og jeg skal kose meg masse!Og vet dere hva? denne helgen skal jeg i konfirmasjon noe som fører til at jeg kan bruke bunaden min! ♥ Åå, det blir bra og i tillegg er det konfirmasjonen til en utrolig god venn så dette blir veldig koselig! Can't wait! Hva skal dere i helgen? :)

  • Dato:20.05.2011
  • Klokken:20:24
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

Josefine

Dato: 22.05.2011 Klokken: 12:47

Ja! En god venn :)<3

der var hyggelig :):)<3

Ronny

Dato: 01.06.2011 Klokken: 16:50

Naughty BITCH !! ;)

Ronny like very very much !! :)

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits