torsdag,torsdag,torsdag...

Unnskyld for veldig lite blogging i det siste, har skjedd  veldig mye, både trening og skole, og jeg har derfor ikke fått blogget. 

Dagen i dag har vært veldig avslappende, var veldig trøtt idag tidlig fordi jeg var litt lenge oppe i går. Grunnen var fordi jeg bare måtte se ferdig en film jeg aldri hadde sett før og jeg synes den var så utrolig søt. Filmen het Valentine's day (noen som har sett den?)og den er sikkert ikke så veldig ny, men jeg hadde ikke sett den før og jeg bare elsket den! super herlig film. (noen som har sett den?) men tilbake til skolen, idag fikk jeg karakter kortet mitt og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! 

Resten av dagen blir nok veldig rolig, vet ikke om jeg skal trene idagså lenge jeg har trent både søndag, mandag, tirsdag og onsdag så er ganske sliten i beina, så vi får se hva det blir til! 

Hvordan var din dag? :)

  • Dato:26.05.2011
  • Klokken:17:17
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits