30.mai.2011- spansk og trening

Har ikke fått noe tid til å blogge fordi jeg har jobbet med spansk og trent veldig mye så derfor har jeg ikke hatt tid. Som sagt så har jeg jobbet med spansk mye og idag hadde jeg veiledning på skolen. Det gikk kjempe bra, men jeg gruer meg sykt til imorgen allikevel. Har hørt at sensoren min er veldig streng og jeg som får sykt mye nerver av nesten ingenting, dette kan ikke gå bra! Hehe, men nok om skole. Jeg har fått noen spørsmål angående spørsmålrunden og det er herlig! Hvis det er noe dere lurer på så ikke nøl, bare gjør det, setter STOR pris på det! spørsmålsrunden varer ut uka ;)

Nå tar jeg turen til idrettshallen for å trene håndball, har sittet med spansk i nesten hele dag så blir deilig med en pause! Men nå må jeg løpe snakkes! 

  • Dato:30.05.2011
  • Klokken:17:39
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits