sommer'n er her endelig!

Lite blogging i det siste, så unnskyld for det! Det er bare det at nå har det vært så sinnsykt fint vær at jeg har ville sole meg, kose meg med folka, trene og bare ha det gøy! Så da blir det mye mindre tid til pc noe som tilsvarer mindre blogging. 

Uheldigvis får dere ikke muligheten nå heller til å se hvordan jeg fikset meg dit jeg skulle, fordi jeg har glemt kameraet mitt i bilen til storesøstra mi og hun er ute akkurat nå, så forhåpentligvis får dere se de imorgen! Dagen igår var helt vanvittig kul! Koste meg masse, og hadde det super gøy! BESTE PÅ LENGE! 

Idag har jeg bare sola meg i hele dag og det har vært så utrolig deilig, ELSKER sol, beste jeg vet! Jeg har også tatt meg en joggetur med søstrami og deretter trent styrke, så alt i alt har denne dagen vært helt herlig! ÅÅÅ som jeg gleder meg til sommerferie nå! Imorgen skal jeg jobbe, noe som jeg ikke liker for da må jeg være inne og det liker jeg ikke i det hele tatt, menmen sånn er det, må lide for penger, HAHA. 


Gran Canaria 2011!Imorgen skal jeg prøve å legge ut MANGE nye bilder! 

  • Dato:04.06.2011
  • Klokken:01:06
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits