Aktivitetsdag

Hei alle! 

Nettopp hjemme etter en kjempe koslig dag. Vi hadde aktivitesdag på skolen idag, noe som ikke var så veldig gøy, for var lite å gjøre men det gikk bra. Etter det  var jeg sammen med Johanne og Emma og vi dro en svipp tur til Kongsvinger for å kjøpe bikini. Trodde jeg... Jeg og shopping, uff det går bare ikke! Med en gang jeg fikk øye på noe jeg likte måtte jeg prøve det også endte det med at jeg bare MÅTTE ha det, men men.. Etter vi hadde vært en stund på kongsvinger reiste vi på trening for å trene håndball, siste trening før Fredrikstad cup (som forreste er i helga) så nå er vi klare til å gjøre det DØDSbra i cupen! I hvertfall prøve, hehe!

Akkurat for øyeblikket så driver jeg og lager film til søtra til Emma for hun har nemlig bursdag i dag, så måtte prøve å finne på noe sprell og lage til henne. Håper hun liker'n! Legger ut filmen senere i kveld hvis jeg får det til! :) Svar på spørsmålsrunde videoen er også snart klar! :)

Aktivitetsdaag! :)
Nydelige mathea! ♥


 


Hvordan har din dag vært? :)


  • Dato:08.06.2011
  • Klokken:22:31
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits