VG- lista topp 20!

Igår dro jeg og Emma til Oslo for å høre på VG- lista, og det var super gøy! Vi dro ca klokka tre og var der helt til ellve. Fy som jeg koste meg, møtte mange kjente folk der, fra skolen, fra håndball laget, fraFredrikstad og mange andre. Da vi skulle hjem, hadde vi planer om å ta bussen men da vi kom dit var den helt stappa! Så derfor endte det med at Emma, jeg, Ida ( ei fra håndball laget, som vi møtte) og noen andre med at vi tok toget hjem. I førsten var det trangt der også, men etterhvert så ble det mindre og mindre folk der! Og det morsomste var at vi slapp å betale for turen! Hun dama bare så på oss også gikk hun videre! Så vi kjørte gratis fra Oslo og hjem! Fy fader og vi lo!! 

Det var en kjempe koselig dag! Tok desverre ingen bilder, for det var såå trangt der og jeg turte ikke ta med kameraet dit, men sånn så jeg ut i går! 

Håpte på sol, derfor solbriller! hehe.. :-)

  • Dato:18.06.2011
  • Klokken:18:26
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

Veronica Løken

Dato: 19.06.2011 Klokken: 12:09

pen du er, Mari!! Misunner deg -.-

mari

Dato: 19.06.2011 Klokken: 18:21

haha, sier du Veronica! dødspen er du!

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits