Bursdagsfeiring

Hei alle sammen! 

Til dere som lurer på hvor det blir av svarene på spørsmålsrunden så skal jeg fortelle dere det! Jeg har jobbet som en galing for å prøve og oppdatere videoen, men hver gang jeg prøver så er det noe rart som skjer. Jeg er ikke så veldig teknisk så jeg forstår ikke helt hvordan det fungerer, men jeg jobber med saken! 

Idag har to av søstrene mine hatt bursdag så vi har feiret skikkelig! De er ikke tvillinger, de bare har bursdag tilfeldigvis på samme dag! Idag ble de  19 og 12 år. Vi koste oss med familie og venner, så det ble ordentlig feiring! 

Dette er hvordan jeg tilbringte denne dagen: I dag tidlig var det ikke så mye og gjøre, jeg kjedet meg litt, solte meg, spiste, tok bilder, solte meg enda mer, så kom regnet, deretter dro jeg og hanne til Kongsvinger, shoppet gaver ( til henne,nora og siri) dro hjem, koste oss med mat og kaker! :) 
- Herliig dag! 


TOMMEL OPP FOR SOOOL! ♥

SMINKE, HVA ER DET? :-)


HVOR BLE DET AV SOLA? :(


  • Dato:22.06.2011
  • Klokken:23:32
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits