summertime

Herliig dag! 

Dagen idag har vært super bra, jeg har vært sammen med emma og som alltid har vi kosa oss. Vi dro til en "strand" vet ikke helt om jeg kan kalle det det, men samme det. Allikevel der solte vi oss, og vi skulle egentlig bade, men vannet var så ekkelt så det sto vi over. Vi spilte litt volleyball, solte oss enda mer eller som jeg liker å kalle det Å GRILLE, hehe også spiste vi masse. Det var super koselig og utrolig deilig med en HEL dag med bare sol og ingen tegn til regn. Dager som disse må vi bare nyte her i Norge, for det er ikke ofte! :-) 

Tok ikke med kameraet idag, dumt men skal bli flinkere til å ta det med! Nå stikker jeg på butikken sammen med mamma og handler. Vi snakkes helt sikkert senere i kveld! :)

- Snakkes!  deilig!

  • Dato:29.06.2011
  • Klokken:18:47
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

Keths!

Dato: 29.06.2011 Klokken: 19:36

Ha en super onsdagskveld :-D

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits