mari anbefaler

Som jeg tidligere har skrevet, så er ikke jeg den jenta som leser bøker på grunn av hodesmerter.  Men tidligere i høst, på skolen hadde vi et prosjekt der vi skulle lese en bok og skrive en rapport om den. Jeg hadde ingen anelse om hvilken bok jeg skulle velge og jeg må inrømme at jeg låne 4 bøker før jeg til slutt fikk bestemt meg. Jeg lånte/låner boken av ei vennina av meg, og hun har ennå ikke fått den tilbake, grunnen er fordi jeg synes denne boken er så utrolig fin og har sikkert lest den 3 ganger!!!. Det er en bok på 400 sider og jeg leste den ut på 4 dager, forteller litt om hvor avhening jeg ble! 

Boken er superduper fin og jeg liker'n kjempe godt! Så hvis du er ute etter å finne en bok å lese i sommer, så er det her boken dere bør lese! 

Bill.mrk Hushjelp søkes!  

hvis du liker romanse, komedie, drama og enda mer kliss! såe, LES DEN! :-)

  • Dato:29.06.2011
  • Klokken:22:36
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits