spørsmålsrunde del 2


Hvem er din bestevenn, og hvorfor?
Jeg har to bestevenner, en gutt og en jente. Trym og Emma, og grunnen til at disse er mine bestevenner er fordi jeg har kjent Trym siden jeg var 3 år, og jeg bare digger å være med han! Emma fordi vi nesten alltid er sammen, og fordi uansett om vi krangler finner vi en løsning.


trym og mari 2009

Har du noen i kikkerten?
Nei.

Får du bra karakterer?
Ja, det gjør jeg! 

Er popularitet viktig for deg?
Nei ikke i det hele tatt, uansett om du er populær eller ikke så spiller det ingen rolle!

Hvorfor begynte du å blogge?
Jeg begynte å blogge fordi det er annerledes og jeg liker å dele mine meninger med andre. Også hadde jeg en nyttårsforsett der det sto at jeg skulle lage meg en blogg og da har jeg på en måte bare fullført det da.

Hva liker du med å blogge?
Ja, dele meningene mine og skrive til dere.

Er du glad i dyr?
Ja, jeg er veldig glad i dyr, men vi har ingen fordi de alle i familien er allergiske. Men jeg er i hvert fall veldig glad i hund.

Hva er din favoritt farge?
Jeg har egentlig ingen favortt farge men jeg er veldig glad i blå, mørke blå, og alle blå nyanser forresten, også er jeg veldig glad i svart og hvitt. Vet ikke helt om det går som farger, men jaja.

Har du en favoritt tv serie?
Ja, jeg har faktisk 2! Det er Prison Break og One Tree Hill. Det er to vilt forskjellige serier men jeg elsker begge!Hva ser du i hos en gutt?
Han må like trening, være snill, men ikke for snill. Han må være mann nok til å ha/ si sine meninger. Det må være en jeg kan le mye med, det synes jeg er viktig! 


Bruker du mye energi på klær og mote?
Nei, det gjør jeg faktisk ikke. Jeg kjøper det jeg synes er fint også prøver jeg å unngå hva alle andre har på seg, og prøver å skape min egen stil.

Nevn en positiv og en negativ side ved å ha jobb.
Det positive siden er at jeg tjener mine egne penger og jeg får opplevd og sett hvordan jobb verdenen er. 
Den negative siden er at jeg må planlegge hele tiden og jeg får kanskje ikke hele tiden gjort det jeg vil. Også kan jeg bli ganske fort lei det jeg driver med.

Nevn en positiv og en negativ side ved deg selv.
Jeg tror at den positive siden ved meg, er at jeg er veldig blid. I så fall er det det jeg prøver på, for jeg vil at folk skal huske meg som den blide jenta. 
Negative
 er at jeg blir litt fort sur, og det er jo ikke akkurat så bra!

Hvorfor er trening så viktig for deg?
Det er fordi jeg føler at når jeg trener så blir jeg glad og jeg føler at jeg har gjort noe bra, både for kroppen min og ikke minst helsen. Også vil jeg selvfølgelig at det skal ha en hensikt i fremtiden!

Hva gleder du deg mest til,når du begynner på videregående?
Jeg gleder meg ikke til noe spesielt, fordi jeg skal gå studiespesialiserende, og det er jo så å si det samme som ungdomsskolen så.

Har du noen gang vært forelsket?
Ja, det har jeg!

  • Dato:05.07.2011
  • Klokken:21:47
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits