jeg gleder meg...

Aff, etter 7 og en halv time med jobbing og mange flere igjen (denne uken) ser jeg virkelig frem til å dra på ferie! Det er det beste jeg vet, bare dra og slappe av og gjøre akkurat som du vil uten og tenke på at du må jobbe eller du må rydde eller vaske eller ditt og datt.

I år skal vi til Kroatia, og det blir utrolig gøy. Jeg har aldri vært der før så det blir bra med nye opplevelser. Så for øyeblikket er jeg kjempe lykkelig og ser skikkelig frem til 2 lange, herlige uker i Kroatia. Ååå, herregud som jeg gleder meg! Vasse i vann kanten, kjenne varmen steke på kroppen, bade i det turkise vannet, møte masse forskjellige mennekser og bare slappe av! Høres bra ut eller hva? håper det blir like bra ihvertfallUheldigvis for meg er ikke dette før nesten helt i slutten av ferien så, kan ikke glede meg altfor mye til det! men litt så.. Men jeg må fortelle dere, at jeg jobber hver dag unntatt onsdag denne uken så kommer nok til å være i feriemodus etter det, ENDELIG! Det er lenge siden jeg har kjent den følelsen så det blir deilig når denne uken er over! 

Noen som har vært i Kroatia før? :)

  • Dato:11.07.2011
  • Klokken:22:41
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits