13.juli

Jeg har vært med johanne så og si i nesten HELE dag ( selv om det egenltig blir igår, siden klokken er over 12) og det har vært så utrolig koselig! Først dro vi på et badested sammen. Der møtte vi noen gutter fra klassen og vi var der og badet, spilte volleyball og koste oss. Super koselig og se igjen folka. Vi var der til ca halv 5 og etter det dro vi på buttikken for å kjøpe is. Der møtte vi Emilie og Kjersti! ♥ Jeg har ikke sett de på kjempemegaultrasuperduper lenge så det var gøy og se de igjen! vi var med de en liten stund før vi reiste hjem.. 

Jeg var hjemme i kanskje en time før jeg fikk melding av Johanne. På tide å dra på kino, fikk meldingen halv ni og klokken halv ti var vi i kinosalen. Filmen vi så var utrolig morsom, vi lo nesten hele filmen , dårlig humor? hehe.. Var hjemme sånn i 12 tiden og snakk om en dag fylt med masse minner! Det var koselig og kjempe gøy! Håper dere også har kost dere idag!

En dag fylt med masse minner! ♥

  • Dato:14.07.2011
  • Klokken:01:40
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

johanne

Dato: 14.07.2011 Klokken: 01:57

herligherlig dag marimin! minnerminnerminner!<3

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits