borte bra, hjemme best!

Da er jeg hjemme etter 2 helt herligeee uker i kroatia! Det ble for det meste bading og soling der nede som jeg skrev i forrige innlegg, men hva annet kan en gjøre når det er 30 grader i skyggen og strålende solskinn! Det var to helt sinnsyke uker, som gikk kjempe fort! Jeg koste meg så utrolig og det var deilig og ha HELE familien samlet, har vært en stund siden sist! :) 

Jeg har ikke orket og legge ut alle bildene, men her er noen! Det kommer sikkert ut flere etterhvert, skal ihvertfall legge ut innlegg av tingene jeg kjøpte der nede! ♥


Klare for bading!

Elsker neglelakken! "Hunt me down"

The sun is shining and welcome to paradise!

normale da vettuuu!

Adriaterhavet! 

Aw, savn!

søstrenee mine! ♥♥♥♥
 ♥ plukke stein?


Hanneemoor ♥


sool


Noen bilder, resten kommer etterhvert! 

  • Dato:08.08.2011
  • Klokken:00:49
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 3

3 kommentarer

emilie

Dato: 08.08.2011 Klokken: 01:40

Det så kjempe fint ut der, håper du koste deg kjempe masse! :) Jeg har så fine kusiner <3

Dato: 08.08.2011 Klokken: 19:48

hei:)

når du var der, brukte du solkrem, eller sololje?:)

marismestad

Dato: 09.08.2011 Klokken: 15:41

hei :D

jeg brukte begge deler egentlig, men jeg angrer på at jeg brukte sol olje! fordi når du bruker solkremer beskytter du huden mer, så jeg er glad jeg brukte solkrem etterhvert:)

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits