things I need to say..

Okei, nå skal jeg prøve å blogge litt mere seriøst! de siste dagene har jeg hatt ekstremt mye å gjøre, og jeg har rett og slett ikke hatt krefter til å ta frem kameraet ta bilder og blogge sånn skikkelig! men jeg lover dere, fra nå av skal bloggen blir MYE bedre, tror jeg! hehe.. jeg skal ihvertfall prøve! jeg skal derfor prøve å ta meg til til å blogge hvertfall et innlegg om dagen minst og, kanskje flere! 

Når dette er sagt så vil jeg bare takke dere som er innom bloggen min, uansett om dere legger igjen kommentarer eller bare tar en titt! jeg setter STOR pris på det og det gjør meg skikkelig glad! så tusentakk! Også håper jeg at jeg det kommer enda flere innom bloggen og at jeg får enda flere lesere etterhvert! :) I morgen begynner vi sånn ordentlig med skole igjen, det blir hardt! men slutter heldigvis tidlig, så får masse tid til å blogge når jeg kommer hjem! ♥ WIIII!

Natta alle sammen, sov søtt og drøm søtt! :)

  • Dato:24.08.2011
  • Klokken:00:03
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits