skoleflink...

Hei ALLE!! Vet dere hva? idag har..

jeg vært super flink! har gjort sikkert over 50 oppgaver i matte! Det er sånne stykker med a,b,c og d oppgaver og jeg hater det, også har jeg gjort samfunnsfag,spansk og naturfag!!!!!! såe det er passe deilig og være ferdig! :) Kan vel si det sånn at jeg ser frem til helga!!  Vi hadde løpetest på skolen idag og det var slitsomt, men det gikk helt okei men jeg skal løpe den igjen om en uke så jeg blir fornøyd! hehe

Som sagt så var jeg med emma igår, og selvfølgelig skulle vi innom et senter og da endte det med at jeg kjøpte meg 3 nye gensere! haha, er ikke trygt og gå i buttikker lenger, ikke bra...  kan vise dere senere da vettuu. ikveld skal emma overnatte, hun kommer etter vi har vært på håndball trening! så da skal vi koose oss! :DHva har dere gjort idag? Flere som ser frem til helga? :)

  • Dato:01.09.2011
  • Klokken:18:00
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

faceofnorway

Dato: 01.09.2011 Klokken: 18:10

Stakkars deg! husker jeg hadde sånne opgaver på barneskolen, fææælt!! Fin blogg btw :)

Malin - kommenterer tilbake

Dato: 02.09.2011 Klokken: 16:10

Det hørtes ut som mye lekser, spesielt i matte! I dag har jeg vært på skolen og slappet av;)

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits