busy girl...

Tror dere ikke at jeg har greidd å bli syk eller? joda, tenk det har jeg! har mega vondt i halsen og jeg begynner å bli forskjølet, men det stopper ikke meg! Rart jeg skal bli forskjølet hver gang jeg skal lage videoblogg, hehe.  Akkurat nå sitter jeg å skriver en artikkel: om jenter leser mer enn gutter . Det er egentlig ikke så veldig lett, så hvis dere har noen tips så kom med det! trenger hjelp! 

dagen idag har vært slitsom.. først skole, så jobb og til slutt trening! deilig å komme hjem etter en lang dag. Senga står snart for tur, men må jobbe litt på artikkelen først da vet dere. Den er til torsdag så har ikke så god tid. Imorgen har vi miljøaktivitetsdag på skolen så jeg skal sykle til skolen! FLINK JENTE! hehe. Men nå må jeg nesten fortsette å skrive! vi snakkes imorgen, hejdåå! ♥


tilfeldig bildet! har ikke rukket å ta noen bilder idag som dere kanskje forstår menmen.
MISS YOU BIG SISTER, håper du koser deg masse i leiligheten! ♥ ♥

  • Dato:13.09.2011
  • Klokken:22:41
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 4

4 kommentarer

BlueBay

Dato: 13.09.2011 Klokken: 22:49

Sprek du er!

Sykler innimellom jeg også, men har bare bakker nesten såå... :)

Hanne

Dato: 13.09.2011 Klokken: 23:46

ah, savner deg også :)

Du får ta turen til storbyen en dag <3

Yvonn

Dato: 14.09.2011 Klokken: 08:28

Hihi, hadde sovna på jobb jeg! (A) God bedring søta! <3

Mathea

Dato: 14.09.2011 Klokken: 14:57

god bedring schnuppa! :D

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits