god morgen solstråler!

God morgen alle sammen! Jeg har akkurat stått opp og akkurat nå er jeg hos emma, men hun og julia ligger og sover enda.  Derfor sitter jeg her helt alene i emma's svære hus, heldigvis er radion på, så det går bra! jeg har hatt to travle dager på skolen derfor lite blogging, men nå er det endelig helg.

Etterpå skal emma og jeg spille håndball kamp noe som er kjempe lenge siden sist. Det som er anderledes er at vi skal spille med et dame lag og ikke vårt lag så det kan jo bli interessant. 

Jeg skal være hjemme ikveld så kan jo se hva jeg finner på, kanskje jeg kan blogge litt ekstra da vettu. jeg jobber med videobloggen, men er vanskelig siden jeg ikke er hjemme, men med en gang jeg kommer hjem skal jeg fikse det så fort som mulig! 

DERE jeg har en overraskelse til dere, men kan ikke fortelle dere før imorgen! gled dere.


er jeg ikke flink på paint eller? :)


  • Dato:17.09.2011
  • Klokken:09:32
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

Malin-kommenterer tilbake

Dato: 17.09.2011 Klokken: 11:45

Haha, søtt bilde!:)

Nora

Dato: 17.09.2011 Klokken: 15:41

Hehe, Du er veldig flink på paint;D

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits