ventetiden er over!

NÅ er jeg endelig fornøyd takket være min bestevenn EMMA! mangler bare header så er alt bra! men tenkte jeg kunne begynne så smått med å fortelle hva jeg har drevet med denne uken. Jeg har en vanlig uke, med mye leksejobbing, jeg har vært på hånball treniger og egen treninger jeg har jobbet også har jeg vært i Oslo sammen med Emma og besøkt søstra mi. Det var kjempe koselig og det er nok ikke siste gang vi tar turen inn til hovedstaten. Når vi skulle hjem i dag fikk vi øye på at det var Oslo maraton og vi ble så ivrige at vi ble enige om at vi skal løpe oslo maraton!! Så til neste år skal vi løpe, ikke det lengste men kanskje det første eller andre,så nå er det bare å sette igang og trene seg opp til maraton.
Denne helgen har vært super koselig og jeg har elsker vært sekund av den, jeg kjenner virkelig hvor deilig det er å komme litt vekk og få se noe annet enn å være på det samme stedet du tilbringer tid hele tiden!

Som dere sikkert forstår har jeg hatt lite tid til bloggen, men nå er jeg tilbake for fullt!håret mitt, burde klippe meg, men vil ikke!! sånn gikk jeg i Oslos gater igår! :)

  • Dato:25.09.2011
  • Klokken:22:15
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

Emmis

Dato: 26.09.2011 Klokken: 09:08

sssuuuuper koslig!! :D <3

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits