Nobody's perfect

I det siste har jeg lagt merke til at veldig mange skriver om det. De sier de har fått så mange kommentarer om at de  er perfekte også videre,og da skriver folk flest at de ikke er pefekte og lignende. Vel da sier jeg:

NOEN MÅ JO VÆRE UNNTAKET, JEG ER MED ANDRE ORD: PERFEKT

hehe, neida jeg bare tuller med dere jeg. Har ikke tenkt til å skrive om det jeg, vil mye heller fortelle dere om min spennende dag så langt! Vel, først tok jeg meg en tur på skolen da vettu, hadde litt engelsk, naturfag og matte før jeg tok bussen hjem og spiste mat! For øyeblikket nerder jeg facebook men egentlig burde jeg gjøre nynorsk ♥ ♥ etterpå er det håndball trening som venter og det blir fun, men ikke fullt så fun siden min bestevenn ( emma) er syk, stakkars deg vennen, god bedring forresten, så som dere sikkert forstår blir det ikke like qult som vanlig, menmen det går nok bra.

hatt en fin dag? hva er planene utover kvelden?

  • Dato:26.09.2011
  • Klokken:17:23
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 4

4 kommentarer

Emilieeeolsen

Dato: 26.09.2011 Klokken: 17:29

wooow du er vakker :) Skal til kvadrat med ei venninne :)

Emmis

Dato: 26.09.2011 Klokken: 18:12

aaw :D takkk <3 <3 <3 <3

kos deg på trening frk. PERFEKT! :D

Mathea

Dato: 26.09.2011 Klokken: 19:53

Så fint designet ditt ble! Emma har skills az. have fun på trening (:

Yvonn

Dato: 27.09.2011 Klokken: 21:48

DU ER PERFEKT!!!

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits