what to do?

jeg har tenkt grundig gjennom dette å ta et år i utlandet for så å komme tilbake og da det siste året her i Norge. Det har vært mye frem og tilbake og jeg tror jeg har bestemt meg. Mest sansynlig kommer jeg til og ta alle tre årene her hjemme. men jeg har en plan, og planen er og enten dra etter vidregående eller å reise på språkreise! Det står mellom en av de to tingene, men hva jeg ender opp med vet jeg ikke. Eneste jeg vet er at jeg vil ut av Norge og se verden, hehe!

HVIS jeg da velger språkreise, vil jeg mest til USA. Det hadde vært super morsomt om jeg hadde fått muligheten til å reise og oppleve nye ting. Jeg kjenner noen som har vært på det før, og de sier jeg burde gjøre det osv. Hmm, hva ender jeg egentlig opp med? språkreise, et år som student neste år, eller student når jeg er ferdig på vgs? hva ville du ha gjort? :)  • Dato:27.09.2011
  • Klokken:22:11
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

maritafotografi

Dato: 27.09.2011 Klokken: 22:14

Høres smart ut det :)

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits