the end of September

for en dag! sola skinner og det er sikkert over 25 grader, sykeste! Jeg skjønner egentlig ikke helt vitsen med at det skal bli så varmt i slutten av september, menmen sol og varme passer meg perfekt uansett når og hvor! Når jeg tenker over det, er jeg egentlig glad for at vi har forskjellige årstider. Jeg elsker sol og sommer og alt det der,men det kan jo bli kjedelig etter vært. Derfor er jeg sykt glad for at vi har både vinter, vår, høst og sommer! noen flere som har fint vær idag?

I dag har jeg treningsfri og det er deilig, kjenner at kroppen trenger det. Jeg skal bruke dagen idag til å male rommet mitt , eller rettere sagt sengen min, og ja det er en stor, slitsom og krevende jobb! Senga mi er nemlig innebygd eller hva jeg skal kalle det, og det er mye pirk.. men det skal nok bli bra til slutt! Jeg har nemlig tenkt til å filme resultatet slik at dere kan se, selvom det ikke blir med det første.

Kjenner virkelig hvor mye jeg savner sola og varmen, så jeg benyttet annledningen fullt ut og skiftet til kjole! for en herlig følelse det var og kunne sette på seg kjolen i slutten av september!!! 


  • Dato:29.09.2011
  • Klokken:15:46
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

Stine

Dato: 29.09.2011 Klokken: 16:31

så fine bilder, Mari!

Mathea

Dato: 29.09.2011 Klokken: 17:26

kjempe fine bilder! gleder meg til å se resultatet av rommet :)

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits