weekend

tenkt at det endelig er helg! ukene mine pleier egentlig og gå veldig sakte, men denne har gått i en rasende fart. SHIT! håper også at neste uke gjør det samme!

jeg er greit sliten etter spinning timen idag, så det er deilig å tenke på at det er helg og at jeg skal spise masse godis, hehe! med tanke på at jeg skal opp klokka 7 imorgen (skal på jobb) føler jeg en STOR trang til å begynne å se på gossip girl NÅ!! derfor:

om dere har noen forslag eller om det er noe dere lurer på, eller om det er noe spesielt dere vil jeg skal blogge om, er det bare og komme med forslag, det gjør meg super glad! nattinatt alle sammen! snakkes imorgen ♥ ♥


greit sliten eller mari? hehehe...
- natta alle søte lesere! vi snakkes imorgen, håper dere sover godt og drømmer søtt i natt!

  • Dato:30.09.2011
  • Klokken:21:26
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits