ukens spørsmål

jeg har lenge tenkt på det å begynne med noe nytt her på bloggen, derfor starter jeg med noe som heter ukens spørsmål, de fleste vet sikkert hva dette innebærer og det sier seg vel egentlig selv, men til dere som ikke helt forstår hva det er så skal jeg forklare det. Ukens spørsmål er noe dere lesere kan ta dere nytte av og spørre meg forskjellige spørsmål om hva som helst og i slutten av uka svarer jeg på de enten ved videoblogg eller at jeg skriver det her. Grunnen til at jeg starter med dette er for å få mer å blogge om og mere inspirasjon og det gir jo dere muligheten til å spørre om noe dere kanskje lurer på som jeg ikke nevner osv. så da håper jeg at jeg får masse spørsmål i løpet av uka som kommer, det hadde vært koselig!


- hvis dere har et eller annet spørsmål inni dere så husk, det er bare å spørre! og forresten ingen spørsmål er teite! :)

  • Dato:02.10.2011
  • Klokken:21:43
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

Hilde

Dato: 03.10.2011 Klokken: 16:51

Har du fått deg noen nye venner i klassen din? fordi du gikk vel første året på videregående?

Eline

Dato: 04.10.2011 Klokken: 16:26

hvorfor er Emma bestevenninna di?

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits