happiness

Åh, nå har jeg ENDELIG høstferie! det er en deilig følelse det! I ferien skal jeg jobbe, til farmora mi, være med venner, tilbringe masse tid med emma, trene, , slappe av, trene enda mer, spise godis for alle penga og masse annet rart som jeg ikke kommer på i farten! Har ventet greit lenge på ferie nå, så det skal nytes!

På onsdag var jeg med emma, som dere sikkert har skjønt og da fikk vi shoppa litt! jeg fant noe på salg som jeg bare måtte ha... parfymen kjøpte jeg ikke da, men tenkte at jeg kunne vise dere at jeg var så heldig og fikk en til, å heldige meg! Det går for det meste i grønn og rød neglelakk for tiden så tenkte jeg bare skulle vise dere hvordan de jeg bruker ser ut.

Jeg kjøpte fire topper/gensere, en jakke og et armebånd! Ikke så mye, men så lenge jeg skal til Lillestrøm i ferien, skal jeg sikkert shoppe litt der og da er det greit og ikke kjøpe alt på en gang, hvis dere skjønner! Orket ikke ta sånn skikkelig bra bilder av klærne, men det får duge.

Til alle dere som har ferie: Ha en strålende ferie, kos dere masse og ha det gøy! '' Ikke utsett til imorgen, det du kan gjøre idag! '' 

Har dere høstferie nå? Hvis ja, hva skal dere gjøre?

  • Dato:07.10.2011
  • Klokken:21:28
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits