long time no see

hei bloggen ♥

En stund siden sist? eh, ja jeg vet det.. men jeg kan fortelle dere hvorfor, jeg har nemlig vært på en liten ferie hos farmora mi og da hadde jeg ''internett fri'' eller hva jeg skal kalle det! Høres kanskje teit ut, men det var faktisk veldig vanskelig! først da jeg merket hvor avhenig jeg er av facebook og bloggen, helt sykt! men ja, uansett jeg koste meg masse og fikk virkelig slappet av! men nå er jeg tilbake da! tok ingen bilder i løpet av dagene, jeg følte virkelig ikke for det!

Imorgen skal jeg en til Sverige sammen med mamma og søstrene og det gleder jeg meg til, koseliiig og etter det skal jeg nok trene! imorgen skal jeg være flink til å ta bilder og blogge og slikt! Så lenge jeg har ferie har jeg masse av tid! :)


Hvordan har dagene dine vært?:)

Vi snakkes imorgen ♥ ♥

 

  • Dato:11.10.2011
  • Klokken:22:53
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits