sunday

I dag har Hanne vært på besøk og det har vært super koselig! Hun kom jo først opp i går da, så hun har jo vært her litt, så det var gøy. Grunnen til null blogging igår var fordi jeg jobbet til halv 5 og etter det skulle jeg bort så med andre ord så ble bloggen siste prioritering.

Jeg har vært flink og gjort masse matte idag, har matteprøve imorgen, fillern! menmen det får gå. Høstferien er over allerede og det er super trist.. gleder meg til juleferie alt, hehe. Ikveld blir det vel gossip girl og godis, wiiii! kanskje jeg til og med lager en overraskelse til dere! og dere! jeg må unnskylde dårlig blogging, men har hatt mye annet og prioritere, så beklager det!

 

glad i deg søster, du er nydelig! savner deg, har hatt en uforglemmelig helg, takket være deg ♥

  • Dato:16.10.2011
  • Klokken:19:38
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits