skoleblogging

HEY HOPP, THUMBS UP !

Nu sitter jeg og min søte lene på skolaa og skal egentlig gjøre spansk, men siden vi ikke har lærer så KOSER VI OSS BARE!!. Wohooooooo, har hatt på følelsen i hele dag at det er fredag og det er så sykt kjipt med tanke på at det bare er torsdag liksom. Nå skal jeg bare ha en time med norsk eller noe sånt, før vi avslutter dagen med gym, WII det blir super awsome!

Lene her!
Heija bloggen! Nå sitter jeg med Mari og bare venter på at timen skal bli ferdig, eller egentlig ikke. Så chill med spansk uten lærer, men nå skal jeg snart ha samfunnsfag, før JEG avslutter dagen med NATURFAG! Ikke noe morsomt. Og Mari stikker snart, for hu skal ha gym. Det er så kjedelig at vi går i forskjellige klasser, men spansk har vi sammen.
Nå er det bare 5 minutter igjen før jeg skal ha samfunnsfag, men tror ikke jeg får noen lærer da heller for det er samme som vi har i spansk. Yee!
Nå skjedde det sjukaste eg nokon gang har vore med på. Kantina er nesten heilt tom og plutseleg kom det en kjempe lyd! Aldri skvetti så mye før, og Mari hoppa av stolen og landa langt bort. Dagens opplevelse! Okei, kanskje ikke så skremmende, men ganske!
Nååå må vi løpe snakkkkkkkkkes! ♥ ♥

  • Dato:20.10.2011
  • Klokken:10:17
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

Stine

Dato: 20.10.2011 Klokken: 16:53

haha, søtiser!

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits