håndballkamp

God morgen alle sammen!

Endelig lørdag og jeg har fri! om litt under et kvarter så må jeg dra for å møte opp til kamp start! Gleder meg skikkelig, men er også ganske nervøs, sommerfugler i magen som alltid! Kjempe lenge siden sist jeg har spilt så det er utrolig godt og komme litt i gang og gjøre det jeg elsker mest!

Jeg har spilt håndball helt siden 2.klasse og jeg har alltid vært like gira over det! Skarnes har alltid vært laget mitt, og uansett om vi har tapt eller vunnet så har vi gjort det som ett lag og det noe av det som gjør meg så glad i håndball. Lag idrett, finnes ikke noe bedre enn det! Uheldigvis i år så har det ikke blitt noe lag på min alder og det er egentlig skikkelig trist med tanke på at jeg har vært på det laget såpass lenge! Så for øyeblikket har jeg fått muligheten til å spille med et damelag. Dette gir meg selvfølgelig noen fordeler med tanke på at de er en del tøffere og eldre, så det er jo bare lærerikt! Om jeg kommer til å fortsette og spille håndball med dem, vil tiden vise egentlig. Akkurat nå vet jeg ikke helt om jeg vil bytte klubb osv, men er det en ting jeg vet så er det at jeg SKAL fortsette og spille håndball! uansett!

Oij, ble visst en liten fortelling om håndballen det der, men jaa, det er sant ihvertfall! Som sagt så skal jeg spille kamp, og nå er det snart på tide å dra, så nå er det bare å gjøre seg klar til kamp og instille hodet på en skikkelig hard og morsom kamp!

Emma kommer en tur ikveld så vi snakkes sikkert, hadebraa ♥ ♥

  • Dato:22.10.2011
  • Klokken:11:00
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

Stine Toppe

Dato: 22.10.2011 Klokken: 11:10

Lykke til med kampen :)

VJ * ♥ kommenterer alltid tilbake ♥ '

Dato: 22.10.2011 Klokken: 11:12

Fin blogg! Digger headeren! ;))

Blir megaglad for kommentar tilbake! ;-D

Kos deg masse!

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits