miss you.

Er det èn ting jeg savner akkurat nå, så er det brunfargen min! er det mulig, finnes ikke noe bedre enn å være sommerbrun og fin.. jeg blir trist når jeg tenker på det. fillern! Åh, jeg savner deg brunfargen min, håper vi ses igjen snart! miss u..  Haha, true story bitches, jeg savner brunfargen seriøst! Å til dere som tenker solarium, NEI, solarium brunfarge er ikke den samme! mehe..  I dag har jeg gjort litt lekser og vært på trening! Ble ikke håndball idag, fordi hallen vår var stengt på grunn av noe yrkesmesse eller noe sånt, så det var dårlig menmen da ble det spinning i stedet og det var kjempe gøy og slitsomt. 
- Grunnen til at jeg blogger så sent er fordi det er da jeg får best tid til å blogge, og det kan jo ha sine ulemper, men det får bare gå! OG til alle dere som er innom tusentakk, det gjør meg såå glad ! ♥ Dere er best!

Nå tar jeg kvelden, så nattaa, alle sammen,sov godt og drøm søtt!

  • Dato:24.10.2011
  • Klokken:23:27
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

Hanne

Dato: 25.10.2011 Klokken: 19:37

Mari, du trenger ikke se lenge etter brunfargen da! om 2 mnd Mari da har vi liggi på solsenga en hel dag ;) hehe

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits