lørdag = godteri og kos

ENDELIG LØRDAG, det er helg og nå kan vi slappe av, 100 %! Ikke noe skole å tenke på og ikke stå opp tidlig! wiii, dette gjør meg glad! selv om jeg dro på jobb klokken halv åtte idag tidlig så har jeg faktisk kost meg! Jeg jobba til sånn ca halv 3 og etter det tok jeg meg en joggetur UTE!. hadde så sykt vondt i hode så det var deilig og både få klarnet hode og løpe litt.

jeg skrev jo igår at jeg ikke har blogget var på grunn av smerte og jeg kan fortelle dere at det har vært hode mitt og beina mine. på onsdag kollapset beina mine helt under treningen og det var så smertefult at jeg gråt hele kvelden og la meg klokken 09.35! jeg tuller ikke! så det eneste jeg gjorde var å spise dusje og hoppe i seng. Heldigvis var jeg så heldig og få to massører til å masere beina mine og det var så deilig og vondt på en gang, men uansett stor  takk til Emilie og Lene! dere var heltene mine den dagen! Dagen etter var det hode som fikk kjørt seg, hadde smerter i hode og beina og jeg spiste 7 parasett den dagen! det var ille. haha, men nå er jeg blitt bedre og beinaa mine var HELDIGVIS på plass igjen ( bank i bordet ).. dette er jo selvfølgelig ikke noe av det værste, men det var ille nok , det skal jeg love dere!


klar for en liten joggis!

nå er det kvelden og jeg skal kose meg med god mat, godteri og familen! det blir godt, får se hva jeg gjør resten av kvelden! men nå kan jeg hvertfall sette meg i sofaen men god samvittighet! ♥

  • Dato:29.10.2011
  • Klokken:18:34
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits