onsdag

Oisann, dette er en stund siden! menmen...

Hei alle sammen! jeg har travle og slitsomme dager for tiden. Trening, skole og jobb tar altfor mye tid og det er slitsomt og plukke opp kameraet  for å ta bilder til bloggen. Det har derfor blitt dårlig med blogging,  men nå som jeg endelig hadde litt tid og lyst så tenkte jeg at jeg kunne fortelle dere hvordan de 3 første dagene i uka har vært. De har gått overreaskende fort denne uka!

Mandag- joda, mandager er noe for seg selv. Ingen som gleder seg til mandag, alltid litt kleint etter helga, pluss at du har for mye andre tanker i hodet, mehehe. men joda den gikk bra, mye fag, og for lite latter, ikkje bråå. Også var jeg på spinning, og det var morsomt (og slitsomt..)

Så kommer tirsdag - abosolutt den hardeste dagen i uka! Denne tirsdagen fikk jeg ikke trent på grunn av beina mine ( buhuuuu ), men det var jo på en måte litt deilig ogs. Tirsag er og forblir en lang og slitsom dag den og! menmen jeg overlever.

Dagen i dag, altså onsdag - skolen var helt klart chill, hadde nesten ikke fag i hele dag og det var godt. I dag var jeg litt usmart og dro å trente, ikkje brå med tanke på beina, men sånn er det når man er rastløs... uff, nok snakk om trening. Forresten jo jeg var på sånn samtale med mammaen og kontaktlæreren min og det gikk flott!:)

Okei, dette ble litt random, men siden jeg er litt random og alltid har likt å være random så får det bare bli sånn! heheh, talk too you later bitchees!
Vi snakkes, alle sammen!

  • Dato:02.11.2011
  • Klokken:22:08
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits