MASKIN

Tidenes bloggdesigner her!! Ja du gjetter riktig, EMMA ROMENSTAD. Jeg er mari's besteveninne, jeg er kul, hyper og snakker masse, så lenge jeg ikke er trøtt, eller sur! haha, neida.. Mari og jeg gjør alltid maaase rart sammen, og jeg elsker det! Jeg kan oppdatere litt hva mari gjorde igår!! siden hun ikke blogger så aktivt fortiden. MEN  igår var vi hos julia. HAHA! det var koslig! var veldig sliten da vi gikk å la oss fikk oss litt trim og greier, og mari skulle opp super duper tidlig fordi hu skulle trene noen håndball unger! gud så morrosamt! Mens jeg sov videre. hehehe ♥  Image and video hosting by TinyPic

Jeg er morsom :-D

Skulle vel egentlig være så morsom å lage en videoblogg, men det skal komme en annengang, må gi dere litt å le av! PEACE!

  • Dato:06.11.2011
  • Klokken:19:10
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

Marie

Dato: 06.11.2011 Klokken: 19:35

haha, veldig fin blogg! :-)

Mathea

Dato: 08.11.2011 Klokken: 17:49

hahah, søt du er emma! :D

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits