min uke

mandag = skole + trening (spinning)

tirsdag = skole + jobb + trening (spenst)

onsdag = skole + TRENINGSFRII

torsdag = skole + håndball trening
Angående den torsdagen der, i morgen er første gang jeg skal trene sammen med et nytt håndball lag. Jeg gruer meg noe sinnsykt og har såå vondt i magen. Det er ikke jentene jeg er redd for, men de er så utrolig gode og på et så høyt nivå og det er ikke jeg helt vandt til. Jeg får bare gjøre mitt beste og krysse fingrene for at det kommer til å gå bra! Er heldigvis ikke helt ny alene, siden Emma også skal være med så det er bra!

fredag = skole + treningg (spinning)

lørdag = jobb + bort på kvelden

søndag = gjøre lekser (øve på prøver) + SLAPPE AV!

sånn er denne uka for meg, mye som skjer og det er jo deilig på en måte, men på en annen måte veldig slitsomt men jeg overlever! Som sagt gruer jeg meg til imorgen, så derfor legger jeg meg for å sove nå. Ønsk meg : LYKKE TIL IMORGEN ! (det trenger jeg, for å si det på den måten!) haha.


nattaa folkens!

  • Dato:09.11.2011
  • Klokken:23:34
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits